Carlos Koffie
In zijn eigen ambachtelijke koffiebranderij in Dendermonde brandt Carlo Lijnneel, met veel trots en aandacht voor het product, al meer dan 25 jaar overheerlijke koffie van de bovenste plank. Sinds het ontstaan roostert Carlos Koffie hun koffiebonen volgens de ‘slowroast’ brandmethode. En dat proef je. Deze arbeidsintensieve manier van koffie maken garandeert een zeer egaal brandproces. Zo komen de zachte smaak en het aroma optimaal tot hun recht. De smaak die Carlo aan zijn koffie gaf, was duidelijk een schot in de roos, want de firma bleef de voorbije jaren gestaag groeien.
Ondertussen draait ook dochter Bo Lijnneel mee in de zaak. De liefde voor koffie werd haar met de paplepel, of beter koffielepel, meegegeven. Een vijftal soorten zitten er in het gamma van Carlos Koffie, allemaal ‘blends’, of mengelingen, van verschillende koffiesoorten om zo unieke smaken te verkrijgen. De bonen komen allemaal uit Zuid-Amerika en zijn allemaal van plantages aangesloten bij de Rainforest Alliance. Die biedt garanties dat het personeel en boeren op een correcte manier worden behandeld.
Ook thee mag niet in hun aanbod ontbreken. Ze kiezen steeds voor verse, losse thees met een lekker geurend aroma. De keuze is oneindig. Van een klassieke kamille tot een uitdagende Strawberry Daiquiri. Ze hebben het allemaal! Wanneer mogelijk wordt ook hier gekozen voor bio thee.
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.